Образование и обучение

muzeiko-logo-250

С Музейко сътрудничим от неговото основаване.

Наши ученици посещават техни лаборатории и провеждат обучения.

Техни екипи често посещават нашите училища и с наши ученици и прееподаватели участват в различни обучителни инициативи и експерименти.

Прочети повече…

Партньори за предучилищни групи

partniori-doverie

Детска градина и ясла в кв. Слатина, с които сътрудницим от 2013 г. Децата, завършили предучилищните групи са с отлична готовност за първи клас и са чудесни първокласници.

Прочети повече…

partniori-rai-2

РАЙ е детска градина и ясла, намираща се в кв. Малинова долина, съвсем близо до ИКЕА, по пътя за Бистрица, с която сътрудницим от 2012 г. Ангажиран и всеотдаен на децата екип, уютна сграда, чудесен двор… Много се радваме да посрещнем първокласници, завършили там!

Прочети повече…

Здравето на учениците

teeth-1

Как правилно да се грижим за зъбите си?

Въпреки че отнема само няколко минути на ден, правилната грижа за зъбите е ключова за запазването на тяхното здраве. Посещавайте своя зъболекар редовно и при всяко посещение сверявайте доколко правилно се грижите за зъбите си!

Конецът е първото нещо, което трябва да използвате за почистването на зъбите. Той почиства междузъбното пространство така, както никоя четка не може. Важно е да почистите всички мeждузъбни пространства, както и пространството зад мъдреца. Не забравяйте, че не трябва да използвате голям натиск, за да не травмирате венците си. Ако се съмнявате за правилната техника на използване, винаги можете да попитате своя зъболекар.

След конеца за зъби идва ред на четката, пастата и техниката за тяхното използване.